Stichting GOL zoekt nieuwe vrijwilligers: ‘Maak met ons Lelystad toegankelijk voor iedereen’

Stichting GOL is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en staat daarom op zaterdag 25 mei op de markt in het centrum van Lelystad. Iedereen die zich met passie wil inzetten, zodat mensen met een beperking kunnen deelnemen aan de samenleving in Lelystad of dit een warm hart toedraagt, wil het GOL graag ontmoeten.

Stichting GOL Lelystad behartigt professioneel, kwalitatief en optimaal de belangen van mensen met een beperking in Lelystad. “Aan de slag voor jouw toekomst en die van anderen. Alleen met elkaar, en met voldoende vrijwilligers, kunnen wij een toegankelijker Lelystad realiseren,” aldus Margriet van Oosten, voorzitter van GOL Lelystad.

Kennismaken op de markt
Om persoonlijk kennis te maken met potentiële vrijwilligers, staat Stichting GOL op zaterdag 25 mei op de markt in het centrum van Lelystad. Voor iedereen die mensen met een beperking een warm hart toedraagt en eraan mee wil werken of bijdragen dat zij volop kunnen deelnemen aan de samenleving in Lelystad, is dit dé gelegenheid om meer te weten te komen over de diversiteit van het vrijwilligerswerk bij het GOL. Naast de kennismaking op de markt, organiseert het GOL ook nog een open inloop op dinsdag 28 mei tussen 09.00 en 12.00 uur. op hun kantoor in het pand van Welzijn Lelystad, Schans 19-09.

Wil jij meewerken aan een betere positie voor mensen met een beperking in Lelystad? Neem dan contact op met Chris van Veluwen, secretaris van GOL Lelystad, via info@gol-lelystad.nl of 06-22394067.

Foto: Fotostudio Wierd

Logo Stichting GOL, voor mensen met een beperking