Theo Caldenhoven

Lid Raad van Toezicht GOL Lelystad

 

Ik ben 74 jaar en getrouwd. Verder heb ik een getrouwde zoon en 2 kleinkinderen. Vanaf 1975 woon ik met veel plezier in ons mooie Lelystad. Tot mijn pensioen heb ik in diverse functies binnen de gemeente gewerkt. Ik heb afscheid genomen als directeur Diensten en Beheer. In mijn vrije tijd speel ik graag saxofoon.

Na mijn pensionering ben ik steeds actief geweest in maatschappelijke organisaties. Zo was ik bijvoorbeeld lid van de Raad van Toezicht van Stichting  SchOOL. Op dit moment ben ik secretaris van Harmonieorkest Lelystad. Reeds eerder ben ik ook binnen het GOL actief geweest. Binnen het bestuur heb ik zo´n 4 jaar de functie van secretaris bekleed.

Nu ben ik met trots lid van de Raad van Toezicht en sta ik nog altijd achter de gedachte dat ieder persoon recht heeft op gelijkwaardige behandeling in alle facetten van het leven.