logo ed luza prijsDe Stichting GOL reikt in 2021 de GOL- Ed Luza prijs uit. De prijs wordt toegekend aan een persoon, groep of instelling in Lelystad die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor mensen met een beperking.
Ed Luza was een zeer betrokken, actieve vrijwilliger van stichting GOL. De prijs is een initiatief van het GOL samen met de familie Luza. Met deze prijs willen wij iemand eren die, net als Ed Luza dat gedaan heeft, bijdraagt aan het kunnen deel nemen van mensen met een beperking in de maatschappij.

Er waren eerdere Winnaars. In 2018 ging de prijs bijvoorbeeld naar Arjan Riezebos, oprichter van de kids Soccer Skills School. In 2019 was de prijs voor Martine Bomhof, oprichter en bestuursvoorzitter van Stichting Bram. In 2020 is de prijs i.v.m. de coronamaatregelen, niet uitgereikt. De winnaar is wel op de hoogte hiervan en de uitreiking zal dit jaar plaatsvinden.
Nomineren
Heeft u suggesties om iemand of een organisatie voor de prijs te nomineren? U kunt dit dan melden bij de voorzitter van de jury met een toelichting waarom u deze persoon of groep voordraagt. Voor meer informatie en aanmelden kunt u t.a.v. Stichting Gol doen: info@gol-lelystad.nl