Gemeente Lelystad – Informatie

Informatie

De Gemeente Lelystad stuurt ons de Nieuwsbrief. Via onze website het actuele nieuws voor u vanaf het Stadhuisplein. Alle informatie op de eigen website .De laatste nieuwsbrief van 17 oktober en de vorige nieuwsbrief van 10 oktober . Een speciale uitgave van de nieuwsbrief Werk en Inkomen van april 2018.En

Lees verder

Stichting Hoormij – Informatie

Informatie

De nieuwsbrieven van de Stichting Hoormij, een federatief verband van de NVVS, FOSS en SH-Jong, verschijnen twee keer per maand om u op de hoogte te houden van de actualiteiten over alles wat met hoorproblemen te maken heeft. Voor meer informatie: kijk ook eens op hun website . De laatste

Lees verder

Nieuwsbrief – Gehandicaptensport

Informatie

Gehandicaptensport Nederland zet zich in als dienstverleners en belangenbehartiger voor alle sporters met een beperking, de sportverenigingen en de leden.Meer informatie op de eigen website en in de nieuwsbrief van oktober .

Lees verder

Into Autisme – Informatie

Informatie

Om meer begrip en inzicht over ASS (Autisme Spectrum Stoornis) te kweken heeft Frans Coolen een informatieve website en geeft hij regelmatig cursussen. Meer informatie in de nieuwsbrief van oktober .

Lees verder

Oranjefonds – Informatie

Informatie

Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door de steun van het Oranje Fonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.Voor meer informatie kijk op Oranjefonds of lees de nieuwsbrief van 4 oktober .

Lees verder